Zakład Ubezpieczeń Społecznych w Gdyni

Modernizacja budynku ZUSu w Gdyni to był jeden z pierwszych dużych projektów wykonywanych przez pracownię projektową K&L art design. Modernizacja polegała na wykonaniu projektu nadbudowy i rozbudowy budynku Inspektoratu ZUS. Pragnęliśmy nadać budynkowi kompletnie nowy design oraz nowoczesny styl.

Budowa brała udział w konkursie PZITB  na najlepszą budowę roku 2000. Konkurs jest organizowany przez Polski Związek Inżynierów i Techników Budownictwa przy współudziale Ministerstwa Budownictwa oraz Głównego Urzędu Nadzoru Budowlanego. 4 lata później, w roku 2004, po raz kolejny budowa realizowana wedle naszego projektu zdobyła to wyróżnienie – Osiedle Pomarańczowe w Gdańsku.  

  • Data : 1997
  • Klient : Zakład Ubezpieczeń społecznych
  • Lokalizacja: Gdynia, ul. Władysława IV 24
  • Status : Zrealizowane
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux