Plac Przyjaciół Sopotu

W projekcie konkursowym na zagospodarowanie Placu Przyjaciół Sopotu postawiliśmy na rozwiązania nieoczywiste. Zaprojektowaliśmy rzeźbę, w której odbijałby się cały plac. Chcieliśmy uzyskać efekt odbicia oraz zniekształcenia rzeczywistości.

  • Data : 2011
  • Klient : Miasto Sopot
  • Status : praca konkursowa
  • Lokalizacja : Sopot
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux